<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d20462082\x26blogName\x3dHalo+2?+You\x27re+on\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://halo2god117.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://halo2god117.blogspot.com/\x26vt\x3d7474163902517781766', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Friday, November 17, 2006

Part 4
Your heart is pounding. You run into an alley, narrowly avoiding a street merchant. Your pursuers knock the elderly man down and continue running, completely ignoring the man’s angered shouts. Your lungs feel like they are about to burst but you dare not stop. You look back and see the three older boys catching up quickly. You increase your speed. Tears of fear stream down your face but you wipe them off, telling yourself that crying will not help. You have to be strong. So you keep on running. Soon, you see a blinding light at the end of the alley. There are three figures standing in the light and when you look carefully, you realize that they are your parents and elder brother. But they are supposed to be dead aren’t they? It doesn’t matter to you. The fact that there they are, alive, fills you with warmth. You use the last ounce of strength you have in your legs but the more you run towards them, the further away they seem. Then you finally understand. You have to face your fears. Running was no use. That’s what your father always tells you. You turn around and see them walking up to you. They were much older than you; they were 17. You were only 6. But they loved pounding on you whenever they saw you because your brother had beat them up once after you can home so badly injured that you were bedridden for a week. That’s why you look up to your brother. You want to be as strong as him. You also try your best to make your father proud of you but he never shows it. And you will never forget the love your mother gave you. The thought of your family gives you a new strength. You let out a cry and charge towards the bullies. Suddenly, you stop in your tracks. The three boys melt into swirling shadows and merge together to form an incredibly big bulk. You realize that they have taken the form of a Covenant Hunter. Then you feel your heart stop beating. The Hunter had 3 spines instead of 4. The same one that had murdered your entire family at the beginning of the third war.
To be Continued
Haha. Today i didnt do much. Just went to Vivo City for lunch. Then we walked a bit. I so damn bloody thought tt farnell will buy gears of war for us. After all its his kind of game. In the end he say must use my own cash n go buy. Damn it. Must save $$$. Two days should do. Ok since u asked i'll do the quiz.
1. Single, taken or crushing?
Ans: Single n waiting
2. Are you happy wif your life now?
Ans: i guess so. Just a little sad sometimes
3. When you meet the right person, will you fall for him/her fast?
Ans: So far i havent so i dunno
4. Have you had your heart broken?
Ans: No. I break hearts not vice versa. lol
5. Do you believe there are circumstances where cheating love is acceptable?
Ans: well...NO. Unless its for cash then i dont mind
6. Would you talk to someone back if he/she cheats on you?
Ans: No. Why do u think i m calling her K/bitch
7. Have you talked to another person about marriage before?
Ans: Yess the BD ask me i nvr talk i ran
8. Do you want children?
Ans: tt'll be good. But not too soon after marriage.
9. How many?
Ans: millions!!! no just kiddin my wife would die. This kinda things r not meant to b said
10. Would you consider adoption?
Ans : No i will work hard for children. Adoption is cheat.
11. If someone likes you right now, what do you think is the best way to let you his/her feelings?Ans: OMG if someone likes me they can just say it. I m damn kind 1 n even if i dont like her, i'll still tell her in such a way so tt she doesnt get too sad.
12. Do you enjoy getting into relationships?
Ans: If its wif the correct person
13. Be honest What did you n your ex did?
Ans: Nothing i guess. maybe i just held her hand but tts it. Not like Say yin, do so much to the gal.
14. Do you believe in love at first sight?
Ans: Ya it is damn true but u must get to noe her better or she'll just rip u off. trust me i noe.
15. Are you romantic?
Ans: Depends where i am. Outside im a bit shy cuz of all the ppl but in private...
16. Do you believe you can change someone?
Ans: I dunno. i can make a gal play halo n enjoy it but tts all
17. If you could marry somewhere, where would it be?
Ans: Halo no just kiddin i think id be along the beach not a singapore beach tt 1 sucks a florida kind of beach.
18. Do you easily give in when you're fighting?
Ans: ya i dont believe tt violence will solve everytihng i'd rather give in
19. Do you have feelings for someone right now?
Ans: No i dont sadly.
Ok there dont disturb me anymore. N since im so kind, i will not ask 5 ppl to do it. Beat tt.
20. Have you ever wish you could have someone but you messed it up?
Ans: Not yet,no
21. Have you broken a heart?
Ans: I dunno maybe. Sorry bout tt
22. One day if your best friend fall in love with he/she that you are deeply in love with. What would you do?
Ans: I dunno. See whose more impt. If i will be able to do it wifout losing both tt'll be all the better
23. Are you missing someone now?
Ans: NO.


posted @ 11/17/2006 05:21:00 PM
0 comments


ME

Put whatever about yourself here,
a picture (keep width below 200!)
what you like,
what you dont,
age,
sex,
height,
what your into,
eye color,
hair color,
birthday,
ect...

CHATTER

you can put a tagboard here,
or if you don't have one,
you can maybe put a
daily quote or poem
or just some random
thoughts for the day.
Just make sure to keep your
width 200 or less...

LINKS

|Link| |Link| |Link| |Link|

WISHLIST

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Item 6
Item 7
Item 8
Item 9
Item 10

FRIENDS

|Friend| |Friend| |Friend| |Friend|

ARCHIVES

|January 2006|
|April 2006|
|May 2006|
|June 2006|
|September 2006|
|October 2006|
|November 2006|
|December 2006|
|January 2007|
|February 2007|
|April 2007|
|October 2007|

DESIGN



Witbyt's skins

Blogger
Blogskins